Política de Privacitat Suggeriments Salita

  POLÍTICA DE PRIVACITAT DE BÚSTIA DE SUGGERIMENTS
RESPONSABLE CENTRE DE SERVEIS ASSISTENCIALS SALITA, S.L.U. Més informació
FINALITAT Gestionar el seu suggeriment a través de la WEB. Més informació
BASE JURÍDICA El consentiment i execució del contracte de prestació de serveis entre les parts. Més informació
DESTINATARIS Les seves dades no se cediran. Més informació
CONSERVACIÓ Dotze (12) mesos. Més informació
DRETS DE L’INTERESSAT Accedir, rectificar i cancel·lar les dades referents a la seva persona, oposar-se al tractament de les dades, sol·licitar la limitació del tractament, o portabilitat de les dades. Més informació

D’acord amb el que s’estableix en la Llei 29/2021, de 28 de octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), i el Decret 391/2022, del 28-9-2022, d’aprovació del Reglament d’aplicació de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades de caràcter personal recollides a través del “Formulari de Bústia de Suggeriments”, seran tractades pel Responsable del Tractament:

Responsable del tractament: CENTRE DE SERVEIS ASSISTENCIALS SALITA, S.L.U.

  • NRT: L-708465-G
  • Direcció postal: Carrer Josep Viladomat 26, AD700, Escaldes Engordany, Andorra.
  • Telèfon: (+376) 720 800
  • Direcció electrònica:dpo@domusvi.es

Delegat de Protecció de Dades: CP COMPLIANCE I PRIVACITAT LEGAL, S.L.U.

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar el seu suggeriment realitzat a través de la web de SALITA. Ens podrem posar en contacte amb vostè a través de correu electrònic o per via telefònica, a raó de les dades que ens ha facilitat.

La base legitimadora del tractament de les seves dades personals es fonamenta en el seu consentiment atorgat a través de l’acceptació de la present política de privadesa i a l’execució del contracte de prestació de serveis existent entre les parts.

Així mateix, l’informem que el tractament de les dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds.

Les seves dades no seran cedides a altres responsables, nacionals i/o internacionals; a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal de fer-ho. Les seves dades seran conservades durant un període màxim de dotze (12) mesos. Transcorreguts els terminis màxims de conservació establerts legalment, les seves dades seran suprimides.

Vostè té dret a no atorgar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personal; però, en aquest cas, les conseqüències de la seva negativa, implicaran la impossibilitat de prestar-li el nostre servei.

Aprofitant l’avinentesa els hi comuniquem que poden exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació, i portabilitat, així com la seva decisió a no ser objecte de decisions individuals automatitzades; posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament a través del correu electrònic dpo@domusvi.es o amb els nostres Delegats de Protecció de Dades a: dpo@cplegalconsulting.com

Així mateix, en cas de no poder exercir els seus drets davant el Responsable del Tractament, té vostè dret a dirigir la seva reclamació a l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA).