Política de Privacitat Newsletter Salita

  POLÍTICA DE PRIVACITAT NEWSLETTER
RESPONSABLE CENTRE DE SERVEIS ASSISTENCIALS SALITA, S.L.U. Més informació
FINALITAT Gestionar la seva subscripció a la NEWSLETTER. Més informació
BASE JURÍDICA El consentiment de l’USUARI. Més informació
DESTINATARIS Les seves dades no se cediran. Més informació
CONSERVACIÓ Mentre duri la nostra relació comercial. Més informació
DRETS DE L’INTERESSAT Accedir, rectificar i cancel·lar les dades referents a la seva persona, oposar-se al tractament de les dades, sol·licitar la limitació del tractament, o portabilitat de les dades. Més informació

D’acord amb el que s’estableix en la Llei 29/2021, de 28 de octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), i el Decret 391/2022, del 28-9-2022, d’aprovació del Reglament d’aplicació de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades de caràcter personal recollides a través del “Formulari de Subscripció a la Newsletter”, seran tractades pel Responsable del Tractament:

Responsable del tractament: CENTRE DE SERVEIS ASSISTENCIALS SALITA, S.L.U.

  • NRT: L-708465-G
  • Direcció postal: Carrer Josep Viladomat 26, AD700, Escaldes Engordany, Andorra.
  • Telèfon: (+376) 720 800
  • Direcció electrònica:dpo@domusvi.es

Delegat de Protecció de Dades: CP COMPLIANCE I PRIVACITAT LEGAL, S.L.U.

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la seva subscripció a la nostra newsletter. Ens podrem posar en contacte amb vostè a través de correu electrònic o per via telefònica, a raó de les dades que ens ha facilitat.

La base legitimadora del tractament de les seves dades personals es fonamenta en el seu consentiment atorgat a través de l’acceptació de la present política de privadesa.

Així mateix, l’informem que el tractament de les dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds. Les seves dades no seran cedides a altres responsables, nacionals i/o internacionals; a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal de fer-ho.

Les seves dades seran conservades el temps que estigui vigent la nostra relació i mentre no doni de baixa la seva subscripció. Transcorreguts els terminis màxims de conservació establerts legalment, les seves dades seran suprimides.

Vostè té dret a no atorgar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personal; però, en aquest cas, les conseqüències de la seva negativa, implicaran la impossibilitat de prestar-li els nostres serveis i fer-li arribar la nostra newsletter.

Aprofitant l’avinentesa els hi comuniquem que poden exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació, i portabilitat, així com la seva decisió a no ser objecte de decisions individuals automatitzades; posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament a través del correu electrònic dpo@domusvi.es o amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a dpo@cplegalconsulting.com

Així mateix, en cas de no poder exercir els seus drets davant el Responsable del Tractament, té vostè dret a dirigir la seva reclamació a l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA).