Jornadas y eventos

Descargar Programa Ver vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeo

V Jornada d’Atenció Psicosocial: Autocura del professional sanitari

CaixaForum Av. Blondel, 3
07 mayo, 2019 - 09.30h-14.30

Dins del marc del Programa d’Atenció Integral a Persones amb malalties avançades de la Obra Social “la Caixa”, des de la Fundació DomusVi us convidem a participar a les V Jornades d’Atenció PsicoSocial a Lleida. Donat l’interès de les quatre edicions anteriors, la jornada es centra de nou en cuidar els professionals del nostre entorn i en fomentar la seva capacitat d’autocura.

INTRODUCCIÓ

Com treballem? Amb qui i per a qui treballem?

La manera en què realitzem la nostra feina i les situacions d’impacte emocional que vivim en la pràctica diària, repercuteix en el grau de satisfacció professional i té efectes evidents en la nostra vida personal.

Creus que pots aprendre a gestionar millor els conflictes? Quina és la manera per evitar la síndrome del burn-out?

Tenint en compte que dediquem la major part de la nostra vida al treball, no creus que cal cuidar-nos en aquest sentit?

La jornada pretén crear un espai on es possibiliti l’aprenentatge d’estratègies relacionals i eines pràctiques, per tal de millorar la nostra qualitat de vida laboral, l’autoconeixement i l’optimització del treball en equip.

A qui va dirigida?

A professionals de la salut i de l’àmbit social, tant assistencials com gestors, amb inquietud i motivació per a actualitzar les seves capacitats d’autocura personal i del seu equip de treball.