Jornadas y eventos

Descargar Programa

III Jornada d’Atenció Psicosocial: Autocura del professional sanitari

CaixaForum Av. Blondel, 3
04 abril, 2017 - 10.00h - 14.15h

Dins del marc del Programa d’Atenció Integral a Persones amb malalties avançades de la Obra Social “la Caixa”, des de la Fundació SARquavitae us convidem a participar a les III Jornades d’Atenció PsicoSocial a Lleida. Donat l’interès de les dues edicions anteriors, la jornada es centra de nou en cuidar els professionals del nostre entorn i en fomentar la seva capacitat d’autocura.

INTRODUCCIÓ

Com treballem? Amb qui i per a qui treballem?
La manera en què realitzem la nostra feina i les situacions d’impacte emocional que vivim en la pràctica diària, repercuteix en el grau de satisfacció professional i té efectes evidents en la nostra vida personal.
Creus que pots aprendre a gestionar millor els conflictes? Quina és la manera per evitar la síndrome del burn-out?
Tenint en compte que dediquem la major part de la nostra vida al treball, no creus que cal cuidar-nos en aquest sentit?
La jornada pretén crear un espai on es possibiliti l’aprenentatge d’estratègies relacionals i eines pràctiques, per tal de millorar la nostra qualitat de vida laboral, l’autoconeixement i l’optimització del treball en equip.

A qui va dirigida?
A professionals de la salut i de l’àmbit social, tant assistencials com gestors, amb inquietud i motivació per a actualitzar les seves capacitats d’autocura personal i del seu equip de treball.