Atenció gerontològica

Contacti amb nosaltres

 

Les Unitats d’Atenció gerontològica de les residències i centres de dia DomusVi estan especialitzades en l’atenció a persones grans dependents que precisen d’algun tipus d’ajuda en la realització de les activitats de la vida diària.

Als nostres centres oferim una atenció integral i centrada en les persones que abasti tant l’atenció sanitària com la cura personal. En molts casos l’envelliment porta a situacions multipatològiques de cronicitat. Això requereix una atenció integral en la cura de la persona tenint en compte tots els aspectes que influeixen en la seva vida. DomusVi té un equip professional format per diferents especialistes de diferents àmbits assistencials que ofereixen el suport necessari per proporcionar a les persones grans els millors estàndards de qualitat de vida.

La independència i autonomia d’aquestes persones estan limitades en gran mesura a la seva condició clínica, per la qual cosa tractar-les dignament implica cuidar-les a elles i a les seves famílies de forma competent des del punt de vista tècnic, però també amb humanitat. L’ètica en la relació amb les persones que atenem i les seves famílies està en el nostre ADN.

Proporcionar una atenció centrada en la persona implica oferir les millors cures, mostrar respecte en totes i cadascuna de les intervencions, preocupar-se pel seu benestar biològic, psicològic i social, fomentar la seva autonomia i independència i oferir un entorn acollidor i proper. Els nostres serveis fomenten el tracte familiar perquè els residents se sentin còmodes i confortables en el que considerem la seva nova llar.

Tracte Familiar+Especialització Sanitària+Confort i Benestar


Persones DomusVi

 • testimonial

  Cada vegada la seva salut era més delicada. No podíem dedicar-li l’atenció que ella necessitava. Va ser molt dur portar-la a la residència però amb el temps hem vist que va ser la millor decisió per a tots. A DomusVi està millor que a casa. Té companyia i l’atenció professional que nosaltres no li podíem oferir. Quan venim de visita tornem a gaudir de la nostra mare.

  Sara, 49 anys; Filla de resident de DomusVi.

 • Com treballem?

  Valoració i intervenció personalitzada.
  Manteniment de la capacitat cognitiva.
  Planificació terapèutica integral.
  Atenció a situacions d’urgència.
  Assessorament a l’entorn familiar.
  Equip multidisciplinari especialitzat.
  Integració a la vida social del centre.  Equip sanitari especializat

  Metge
  Diplomats en Infermeria
  Auxiliars d'infermeria
  Psicòleg

  Treballador social
  Terapeuta ocupacional
  Fisioterapeuta
  Monitor de lleure


  Busca les nostres residències i centres sociosanitaris amb Unitat Especialitzada en Atenció gerontològica