Atenció especialitzada en Persones amb Malalties Avançades i Cures Pal·liatives

Tracte familiar i serveis personalitzats

Contacti amb nosaltres

 

Les Unitats d’atenció a persones amb malalties avançades DomusVi ofereixen atenció pal·liativa multidisciplinària mitjançant uns requisits funcionals, estructurals i organitzatius que garanteixen unes condicions adequades de qualitat, seguretat i eficàcia, en el nivell assistencial que es requereixi.

Aquestes unitats estan orientades a totes aquelles persones que pateixin d’una deterioració progressiva, amb crisis freqüents de la seva malaltia (neurològica, demència, oncològica, cardíaca, respiratòria, renal, etc.), que les obliguen a ingressar en hospitals o a consultar serveis d’urgències molt sovint.

A DomusVi entenem que veure la deterioració física i cognitiva d’un familiar no és una situació gens fàcil, per això els nostres professionals no només se centren a atendre les necessitats dels propis residents sinó també treballen l’empatia amb els familiars.

Tracte Familiar+Especialització Sanitària+Confort i Benestar


Persones DomusVi

 • Testimonio SARquavitae atención de paliativos

  És molt reconfortant comptar amb la intimitat que ofereix la unitat especialitzada en malalties avançades i sentir-te acompanyat per un equip professional que cuida tots els detalls en un moment tan dur. La seguretat de saber que li oferim les millors cures ens ha ajudat a afrontar la situació molt més tranquils.

  Pablo, 61 anys. Fill de resident de la unitat de malalties avançades DomusVi.

 • Com treballem?

  Identifiquem de manera precoç les necessitats de la persona sobre tot tipus de recursos assistencials: atenció domiciliària, hospitalització i consultes mèdiques.

  Avaluem totes les necessitats de la persona, en una visió de 360 graus.

  Planificació avançada de decisions com un contínuum assistencial, no solament en cas de crisi.

  Destinem a un professional, que coneix al pacient, per acompanyar-ho en el procés, ajudar a ell i a la família a prendre de decisions. Es fa càrrec de tota la situació.

  Un Call Center li mantindrà sempre en contacte amb els nostres professionals, per atendre qualsevol urgència o realitzar qualsevol consulta.  Equip sanitari especializat

  Les unitats disposen d'un equip multidisciplinari amb formació específica en cures pal·liatives, liderat pel gestor de casos, figura clau per guiar i acompanyar la família a tot moment:
  Metges
  Infermers

  Terapeutes ocupacionals
  Fisioterapeutes
  Psicòlegs
  Treballadors socials


  Busca les nostres residències i centres sociosanitaris amb Unitat Especialitzada en Atenció a Persones amb Malalties Avançades