Atenció especialitzada en Convalescència i Rehabilitació

Recuperi's en les nostres unitats especialitzades de rehabilitació i convalescència.

Contacti amb nosaltres

 

Les Unitats de Convalescència i Rehabilitació DomusVi ofereixen respostes a persones que necessiten un procés evolutiu de millora després de patir una intervenció quirúrgica, un traumatisme, un trastorn cardiovascular o altres processos que necessiten una recuperació funcional després d’una llarga inactivitat. Amb tracte familiar i una gran experiència, els professionals de DomusVi ofereixen diferents teràpies i tractaments per accelerar els processos de recuperació.

Un bon procés de rehabilitació és extremadament important per reduir el risc de complicacions i la possibilitat de necessitar un nou ingrés hospitalari.

Les nostres Unitats de Rehabilitació es troben integrades als nostres centres residencials per assegurar una atenció professionalitzada i especialitzada i unes instal·lacions òptimes. Es pot accedir a ells amb ingrés o com a centre de dia.

Tracte Familiar+Especialització Sanitària+Confort i Benestar


Persones DomusVi

 • Convalecencia y Rehabilitación Testimonio

  És indescriptible la felicitat que vaig sentir en tornar a caminar després de la intervenció a què em vaig sotmetre al trencar-me el fèmur. Els professionals de DomusVi no només han fet un gran treball de rehabilitació, sinó que també amb els seus somriures i complicitat m’han donat motius per seguir avançant amb pas ferm.

  Teresa, 81 anys. Resident de la unitat de rehabilitació DomusVi.

 • Com treballem?

  Valoració per definir les necessitats de cada persona

  Disseny del pla d’intervenció, com a resultat consensuat del treball dels diferents professionals i sanitaris del centre

  Revisió periòdica del pla d’intervenció, ajustant-ho en funció de l’evolució de les persones per part de l’equip rehabilitador  Equip sanitari especializat

  Fisioterapeutes
  Terapeutes ocupacionals
  Metges
  Psicòlegs

  Treballador social
  Diplomats en enfermeria (DUE)
  Auxiliars d'enfermeria
  Monitors de lleure


  Busca les nostres residències i centres sociosanitaris amb Unitat Especialitzada en Convalescència i Rehabilitació