Residència assistida per a gent gran Sant Pere Claver

Propiedad de:

Residència assistida per a gent gran Sant Pere Claver

Residències Gent Gran Lleida

Consulta totes les nostres residències a Lleida

La Residència Assistida Sant Pere Claver a Lleida és un servei d'acolliment residencial amb caràcter permanent o temporal, i d'assistència integral a les activitats de la vida diària per a persones majors amb dependència.

Presta els seus serveis les 24 hores al dia, tots els de l'any. També disposa d'un centre de dia. Tant la residència com el centre de dia ofereixen un ambient càlid, acollidor i familiar.

La Residència Sant Pere Claver està organitzada en unitats de convivència, cadascuna d'elles amb el seu propi saló i menjador. Aquest model té com a finalitat que els majors se sentin com a casa.

En tota la residència s'ha aplicat un disseny ambiental. Així doncs, pretén la creació d'un clima acollidor, la facilitat d'orientació i l'adequació dels objectius terapèutics i assistencials.

Una residència d'ancians pensada per a la comoditat de la persona major i per al correcte desenvolupament del treball dels seus professionals, on oferim una atenció integral, personalitzada i adaptada a les necessitats de cadascun d'ells. A més, potenciem al màxim la seva autonomia i capacitat de decisió i treballem en estret contacte amb les seves famílies.

La Residència i Centre de dia Sant Pere Claver està acreditada per CEOMA com a Centre lliure de subjeccions.

Accessos: Per carretera A2 fins a Tàrrega i continuar en C14.

La residència d'ancians Sant Pere Claver és propietat de la Generalitat de Catalunya i és gestionada per DomusVi. Totes les seves places estan concertades.

36 places residencials
5 places de centre de dia

Tracte Familiar+Especialització Sanitària+Confort i Benestar


Instal·lacions

Zonas comunes

   Habitacions


    Serveis

    Unitats Especialitzades

    • Atenció gerontològica


    Àrea familiar