Noticias


DomusVi inicia la gestió de la residència de gent gran Francesc Layret de l’Ajuntament de Barcelona

DomusVi, líder en serveis sociosanitaris, gestionarà l’atenció sociosanitària de la Residència de Gent Gran Francesc Layret ubicada a les cèntriques instal·lacions de l’emblemàtic edifici de la Casa de la Lactància de la Gran Via de Barcelona. El centre propietat de l’Ajuntament de Barcelona, ofereix 66 places: 28 orientades a persones amb dependència reconeguda, concertades amb la Generalitat i 38 places municipals més especialitzades en atenció social i rehabilitació. El nou contracte signat per DomusVi i l’Ajuntament de Barcelona té una vigència de 2 anys prorrogables a 4.

DomusVi reforça d’aquesta manera la seva presència a la ciutat de Barcelona on ja gestiona 4 centres residencials propis: DomusVi La Salut, al barri de la Salut; DomusVi Regina, junt a la plaça Lesseps; DomusVi Claret al Carrer Sant Antoni Maria Claret; i DomusVi Bonanova, ubicada a l’antiga clínica Dexeus. A més, DomusVi compta amb 5 centres residencials més a la província a L’Hospitalet, Cornellà, Sabadell, Premià de Mar i Puig-Reig. Aquest nou contracte públic respon a l’objectiu d’expansió del grup que pretén continuar el seu creixement amb una major oferta de serveis sociosanitaris.

La residència de gent gran Francesc Layret està especialment orientada a la integració social de persones autònomes o amb baixa dependència amb necessitats socials. Una de les millores que implantarà la nova gestió és l’organització de més de 40 activitats socioculturals a l’exterior del centre. Disposa d’un equip multidisciplinari altament qualificat en el camp de la gerontologia orientat a fomentar l’autonomia, el benestar i la qualitat de vida dels seus residents.

DomusVi amb els seus més de 19.000 treballadors, és la major xarxa de centres i serveis d’atenció a la gent gran i de salut mental d’Espanya, amb un total de 21.998 places disponibles en 154 centres residencials i d’atenció diürna, on s’afegeixen unitats destinades a la cura a la llar (servei d’ajuda a domicili i teleassistència).

La companyia pertany al grup DomusVi, un dels principals grups europeus del sector de l’atenció a la dependència amb més de 28.000 empleats. El grup té 336 centres per a l’atenció a la tercera edat, discapacitat i de salut mental a França, Espanya i Xina. A més atén anualment més de 45.000 persones en els seus domicilis, a través del Servei d’Ajuda a Domicili i de Teleassistència.