La nostra plataforma de serveis sanitaris i socials

DomusVi és la companyia líder en serveis sanitaris i socials, amb una plantilla formada per més de 20.000 professionals, que ofereix servei – tant en els seus 163 centres com en els seus serveis a domicili – a 200.000 persones l’any. Desenvolupa un innovador model d’atenció centrat en la persona i basat en tres eixos d’actuació: el tracte humà i familiar, l’especialització sanitària i l’enfocament de confort i benestar, presents en tots els seus serveis.

Acompanyem les persones al llarg de la seva evolució vital, oferint serveis adaptats a tots els nivells de dependència:


Serveis innovadors i personalitzats

DomusVi

Residències i centres sociosanitaris

Els nostres centres s’organitzen al voltant de unitats de convivència diferenciades que garanteixen qualitat de vides, integració social i atenció individualitzada. Disposem de unitats d’atenció especialitzada en Alzheimer, gran discapacitat, respir familiar, atenció gerontològica, cures pal·liatives, trastorns de conducta, convalescència i rehabilitació, centre i hospital de dia.

SARDomus

DomusVi Healthcare

Atenció sanitària i personal a domicili. A través de DomusVi Healthcare oferim una àmplia gamma de serveis sanitaris a domicili 24 hores al dia, 365 dies a l’any per a empreses i particulars, a més d’atenció a través de call center especialitzat en salut.

Serveis a domicili

Ajuda a domicili

Oferim programes d’atenció a la dependència individualitzats i preventius perquè les persones en situació de risc o dependència puguin continuar vivint a la seva llar amb autonomia.

04_Teleassistencia

Teleassistència

Servei preventiu, immediat i permanent per a l’atenció de persones. Oferim servei de teleassistència tant fixa (a la llar) com mòbil (fora de la llar).

adorea

Vivendes amb serveis

Mitjançant ADOREA disposem d’apartaments especialment pensats per a poder viure amb independència i sentint-se tranquil i segur.