Fundació DomusVi,
la inspiració, les emocions i l’ánima social de la companyia

La Fundació DomuVi és l'espai que impulsa, promou i comparteix el coneixement i la formació.
Representa al seu torn, l'ànima social de l'organització.
El seu compromís amb la innovació i la qualitat, valors essencials de la identitat corporativa de DomusVi, es manifesten en tots els seus projectes i iniciatives, i que difon i comparteix amb la societat.

fundacion_img_01_01
blog-fundacion
blog-fundacion
Sonar para vivir


La Fundació SARquavitae ha fet lliurament d’un donatiu de 10.000 euros a la Fundació Pasqual Maragall, fruit de la seva campanya “Quilòmetres per recordar”. Aquesta iniciativa, la segona edició celebrada enguany ha comptat amb més de 2.000 participants, canvia els quilòmetres recorreguts, pels participants, per euros per a la investigació de malalties neurodegeneratives.

La Fundació Pasqual Maragall destinarà aquesta donació íntegrament a l’Estudi Alfa per a la prevenció de la malaltia d’Alzheimer. Es tracta d’un estudi en el qual participen 2.743 voluntaris adults sans d’entre 45 i 75 anys, majoritàriament fills i filles de persones afectades per la malaltia. Cada tres anys i durant dècades, aquests voluntaris realitzen diverses proves (cognitives, analítiques i de neuroimatge, entre altres) amb l’objectiu de recollir informació que permeti identificar biomarcadors i factors de risc per a dissenyar estratègies de prevenció.

Leer más

SARquavitae destaca la importància de la integració en l’atenció social i sanitària

La integració en l’atenció per part de tots els agents implicats en l’assistència sanitària i social de les persones en situació de dependència es bàsica per obtenir un servei complert i de qualitat. Aquestes han estat les conclusions de la Jornada organitzada per SARquavitae en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb el lema: “Experiències de treball integrat: lideratge i objectius comuns”.

El Dr. Nick Goodwin, Homenot Internacional  Premis per la qualitat en sanitat 2016 i CEO de la Fundació Internacional de l’Atenció Integrada, ha explicat als assistents el model de treball desenvolupat per la seva organització que ajuda a la implementació del pla per una atenció integrada, garantint la millora del servei. (més…)

Leer más