Trastorns de conducta


Què són els trastorns de conducta?

Els trastorns de conducta són un concepte molt ampli que inclou diverses alteracions i maneres de comportament que afecten a la manera que els pacients tenen de relacionar-se amb si mateixos i amb els altres, i que tendeixen a ser persistents.

Són formes de comportament significativament diferents de les considerades normals per una determinada cultura sobre com han de pensar, sentir i relacionar-se els individus. La desviació sol estar profundament arrelada en el malalt i sol abastar diverses funcions psicològiques i de comportament. Pot anar acompanyat de dificultats d’adaptació social.

Algunes d’aquestes alteracions poden ser resultat d’experiències viscudes, però moltes d’elles estan relacionades amb malalties físiques o psíquiques.

Els trastorns de conducta poden iniciar-se en edats primerenques o bé ser conseqüència de la vellesa i les malalties relacionades amb elles com la demència senil o l’Alzheimer.

DomusVi ha desenvolupat unitats especialitzades als seus centres i residències per a l’atenció de persones afectades per trastorns de conducta ateses per un equip multidisciplinari format per metges, psicòlegs, terapeutes ocupacionals, etc. Per a això es realitza una primera valoració inicial per avaluar el grau d’afectació i mobilitzar els recursos disponibles per millorar la conducta o mantenir l’estat actual.


Unitats especialitzades en Psicogeriatria i Trastorns de Conducta

DomusVi disposa d’Unitats especialitzades en Psicogeriatria i Trastorns de Conducta.

Altres serveis DomusVi que li poden interessar: Discapacitat física i psíquica, Salut Mental


Busca les nostres residències i serveis especialitzats en Psicogeriatria i Trastorns de Conducta

Contacti amb nosaltres