Equip d’Atenció Psicosocial Fundació DomusVi

Qui som?
El “Programa per a l’Atenció Integral a persones amb malalties avançades i els seus familiars”, desenvolupat i finançat per la Obra Social “la Caixa”, compte en l’actualitat amb 29 equips multidisciplinaris, distribuïts per tot Espanya, que col·laboren en la millora del benestar emocional de pacients, familiars i professionals implicats en el procés de final de vida.

El nostre equip, l’Equip d’Atenció Psicosocial Fundació DomusVi (EAPS Fundación DomusVi), format per cinc psicòlegs especialitzats en l’atenció integral a pacients amb malalties avançades, centra la seva activitat en el territori de Lleida.

Durant els últims cinc anys, hem atès a més de 4.500 persones i hem dut a terme més de 50 accions formatives i de sensibilització.

EAPS Fundación DomusVi Què fem?
Complementem l’atenció sanitària que actualment desenvolupen els professionals dels equips de cures pal·liatives, oferint al pacient suport social, espiritual i emocional, així com suport a les famílies i als professionals implicats en el procés de malaltia avançada, final de vida i dol.

El nostre objectiu és facilitar una atenció integral i incrementar el benestar de pacients, famílies i professionals.


Descarrega EAPS

Folleto EAPS

Revista En Primera Persona Vol 1

Revista En Primera Persona Vol 2

Revista En Primera Persona Vol 3

Revista En Primera Persona Vol 4

Revista En Primera Persona Vol 5

Revista En Primera Persona Vol 6Contacte

Contacti amb nosaltres