Confort, seguretat i qualitat de vida

Complexos d’habitatges per a persones majors de 55 anys que aprecien els avantatges de comptar amb una extensa gamma de serveis hotelers i de salut, que els proporcioni un ampli nivell de benestar, seguretat i independència. Els apartaments ADOREA ofereixen diferents tipus d’estades adaptades a les necessitats de cada client: lloguers anuals, estades temporals (vacances, períodes de descans o caps de setmana) i estades per convalescència o recuperació.

Et puc ajudar?
 

Truca al telèfon 900 45 65 85
o si ho desitges et truquem nosaltres

Vivendes+Serveis+Club ADOREA


Persones ADOREA

Vivendes amb serveis ADOREA - Testimonial

Instal·lacions i Serveis

ADOREA disposa de diferents tipus d'apartaments totalment moblats, tots amb hall, cuina equipada, saló-menjador, dormitori doble amb amplis armaris, bany i terrassa o jardí. Tots posseeixen sistema d'alarma d'emergències.

  Zones Comuns

  Restaurant i cafeteria
  Sales d'estar i TV
  Biblioteca, sala de premsa i internet
  Jardins
  Gimnàs
  Sala de jocs i activitats

  Serveis inclosos

  Recepció 24 hores
  Polsadors d'alarma d'emergència en els apartaments
  Suport mèdic i d'infermeria
  Ús de zones comunes
  Accés gratuït a internet
  Premsa diària i revistes
  Club ADOREA: tot tipus d'activitats lúdiques, culturals i d'oci.

  Serveis personalitzats

  Servei de restaurant i cafeteria
  Restauració a l'apartament
  Neteja d'habitatge
  Tintoreria i bugaderia
  Pàrquing i traster
  Trasllat
  Podologia i perruqueria
  Consulta mèdica i infermeria
  Farmàcia a domicili
  Fisioteràpia i rehabilitació


Galeria


Centres ADOREA

ADOREA Girona

L'establiment gaudeix d'una ubicació privilegiada al centre històric de Girona, el que permet un fàcil accés a llocs d'interès cultural, està envoltat d'una àmplia gamma de serveis, nombroses botigues, és a només 50 metres del Corte Inglés ia 10 minuts del camp de golf de Girona. L'estació de trens de l'AVE queda a menys d'1 km i l'aeroport de Girona, a uns 15 minuts.

Més informació

Adorea

Descobreixi la ciutat de Sevilla, amb la seva barreja única de tradicions andaluses i modernitat i un patrimoni històric, monumental i cultural immens. Els Apartaments ADOREA Sevilla estan convenientment situats en una àrea plena de restaurants, botigues (a 5 minuts del Corte Inglés), atraccions culturals i d'oci.

Més informació


Club ADOREA

A través del nostre CLUB ADOREA, podrà participar en una infinitat d'activitats organitzades especialment per a vostè com tallers, exposicions, jocs de taula, excursions, barbacoes, i tot tipus d'esdeveniments lúdics i culturals.