Ver todos los artículos

23/08/2018Publicado el 25 agosto, 2018 - 10:41h

EL dijous passat el sr. Gerard Martínez, director de cursa i fundador de la cursa Andorra Ultra Trial, ens va complaure amb una xerrada explicant la seva feina i la finalitat d’aquest esdeveniment que es realitza cada any al mes de juliol al nostre país.
El nostre petit país no és solament el paradís del shopping, sinó també un terreny de joc excepcional per als amants de la natura, de la muntanya i del trail.
Superació i solidaritat són els pilars d’un esdeveniment que des dels seus principis, no és oblida de la sostenibilitat.
Amb l’Andorra Ultra Trail Vallnord volem oferir l’oportunitat d’admirar Andorra des dels seus cims més alts. Els participants recorreran el parc natural Comunal de les Valls del Comapedrosa i el de la Vall de Sorteny, passant per la Vall del Madriu Perafita Claror, declarada patrimoni mundial per la Unesco, gaudint dels 3.000 m d’altitud en un entorn purament mineral. Aquest esdeveniment fa conèixer la màgia dels cims sota la lluna plena, la bona convivència dels avituallaments, l’esperit de superació, el bon humor i l’amistat que neixen compartint l’aventura.

Comentarios: 0


Ver todos los artículos