Ver todos los artículos

03 de Juny de 2015Publicado el 26 mayo, 2015 - 07:11h

El proper 03 de Juny de 2015, tindrem en el centre una xerrada sobre el “Bon ús dels Medicaments” a càrrec de la Farmacia Barau Tribó, en el propi centre SARquavitae La Salut Josep Servat a les 18h.

Una de les conseqüències directes de l’envelliment progressiu de la població és l’augment de la prevalença de malalties cròniques i d’incapacitats fet que origina un augment de l’ús dels serveis sanitaris i  de medicaments.

L’ús de medicaments en gent gran presenta unes particularitats derivades dels canvis fisiològics. A més, en aquest tipus de pacients hi ha un percentatge elevat que pren una mitjana de més de sis medicaments diaris.

Tots aquests fets dificulten que se segueixi adequadament el tractament. L’incompliment pot arribar a ser molt gran. Hi ha estudis que suggereixen que més de la meitat dels pacients no prenen correctament la medicació.

Per tots aquest motius, és important desenvolupar i donar a conèixer el  Programa pilot en el bon ús dels medicaments adreçat específicament a les persones d’edat avançada .

Al finalitzar la sessió, desprès de les preguntes i comentaris, tindrem un berenar.

 

Comentarios: 0


Ver todos los artículos