Ver todos los artículos

19/05/2017Publicado el 19 mayo, 2017 - 14:19h

El passat dijous, la tinent d’alcalde d´Atenció a les Persones de l´Ajuntament de la Seu d´Urgell, Anna Vives, va inaugurar un taller formatiu sobre l´ètica de la intervenció domiciliària.

El curs ha tingut lloc al CETAP-Telecentre de la capital alturgellenca i l´ha impartit Iciar Ancizu García, psicóloga i doctora en Sociologia, directora d´Investigació i Inovació i membre del Comitè d´Ètica de Geriàtrics-SARquavitae.

El objectiu del curs es fer reflexionar i proporcionar coneixements bàsics sobre aquest tema, i a més a més també es va parlar sobre la identificació i la comprensió de les actituds i qualitats que ha de tenir un profesional que intervé al domicili.

En aquesta acció formativa es van reunir una vintena de professionals, que van poder aprendre també sobre els processos per prendre decisions bàsiques aplicables a la tasca diària.

Ens agrada molt poder participar en aquestes accions, i desitgem seguir formant a professionals perquè el nostre servei avanç i creixi cada dia més, oferint sempre la millor qualitat.

Comentarios: 0


Ver todos los artículos