Ver todos los artículos

08/11/2018Publicado el 12 noviembre, 2018 - 17:29h

L’arquebisbe d’Urgell, monsenyor  Joan-Enric Vives, visita la residència DomusVi Salita

Andorra, 9 de novembre de 2018L’arquebisbe d’Urgell i copríncipe d’Andorra, Joan-Enric Vives, va visitar per primera vegada la residència de gent gran DomusVi Salita. Va oferir una missa i a més de visitar les instal·lacions, va departir animadament amb residents, familiars i treballadors.

També van acompanyar a l’arquebisbe en la seva visita, el Ministre de Salut, Carles Àlvarez; el Ministre d’Assumptes socials, Justícia i Interior, Xavier Espot ; així com conselleres i consellers de les diferents parròquies d’Andorra i representants d’associacions de persones majors.

Durant la recepció, l’arquebisbe i les autoritats, es van sumar a la celebració del 107 aniversari de la resident Conxita Picolo, qui va estar acompanyada de familiars, residents i treballadors del centre.

La residència, un edifici de nova construcció de sis pisos, se situa en Escaldes i té capacitat per 147 places i 20 de centre de dia. DomusVi Salita combina el confort d’un hotel amb la cura i l’atenció especialitzada de professionals que vetllen pel benestar físic i emocional dels residents. El programa d’activitats i teràpies és una dels seus senyals d’identitat. Des de ioga fins a aqua gym, que s’imparteixen en col·laboració amb el centre termal de Caldea, passant per teràpia amb gossos o lliçons de música clàssica, gràcies a un acord amb l’Orquestra Nacional d’Andorra. A més, amb freqüència també visiten el centre professionals externs de diferents àmbits per realitzar jornades de dinamització.

DomusVi és la major xarxa de centres sociosanitaris amb més de 22.000 places disponibles en 168 centres residencials i d’atenció diürna, al que se sumen unitats destinades a l’atenció en la llar (servei d’ajuda a domicili i teleasistencia). La companyia pertany al grup DomusVi, un dels principals grups internacionals d’atenció sociosanitària amb activitat a França, Espanya, Portugal i Xina.

Comentarios: 0


Ver todos los artículos