Ver todos los artículos

22 de octubrePublicado el 19 octubre, 2018 - 15:02h

L’ajuntament de Barcelona ens dóna l’oportunitat de poder gaudir d’un passeig en bici. Hi esteu tots convidats i per tal d’agendar la vostra sortida només cal que us poseu en contacte amb el Servei de fisioteràpia del centre (Sandra), per telèfon o bé via mail a fisioterapia.bonanova@domusvi.es
L’activitat será del 22 al 26 d’octubre.
Hi haurá 3 sortides per dia (2 mati i 1 tarda ) i poden anar acompanyats de familiars.

Per més informació podeu visitar el web: www.enbicisenseedat.cat

En Bici Sense Edat és una iniciativa senzilla però innovadora, impulsada en 2012 per Ole Kassow a Copenhage: Cycling Without Age.

L’idea que origina el projecte és simplement la de retornar la capacitat d’anar amb bicicleta a la gent gran, tenint en compte les dificultats de mobilitat d’aquest col·lectiu.

L’Ole va trobar la resposta en l’ús dels rickshaws, un tipus de bicicleta amb el qual no solament podia oferir a la gent gran la possibilitat de tornar a anar en bicicleta, sinó a més, d’establir una connexió inter generacional entre el ciclista i el passatger.

L’experiència des dels seus començaments va ser tan enriquidora per ambdues parts (el conductor del rickshaw i el passatger) que al cap de poc temps va començar a créixer amb ajuda de l’ajuntament i d’un ampli grup de voluntaris.

Avui dia el projecte s’ha estès per tota Dinamarca, així com a la resta del món.

Comentarios: 0


Ver todos los artículos