Ver todos los artículos

21 de febrer de 2019Publicado el 21 febrero, 2019 - 17:09h

Cada dijous a la tarda pujem a Berga a jugar a bàsquet en el pavelló municipal d’esports conjuntament amb altres entitats.

L’objectiu és presentar i apropar l’exercici físic.  Aquesta activitat està organitzada amb l’objectiu de treballar la mobilitat, la força, l’agilitat entre d’altres condicions físiques tan importants per aconseguir una millora de l’autonomia i la qualitat de vida de la persones. Millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant un programa d’activitat física. Millorar la condició física general i evitar el sedentarisme. Es realitza un treball de millora de les capacitats físiques bàsiques com la resistència i la força. A part, en cada sessió, treballem per a millorar les capacitats perceptivo-motrius i tots aquells aspectes que , segons les característiques del grup , valorem que s’han de treballar d’una manera  específica. Realitzem a la vegada un treball d’adhesió al exercici explicant els beneficis que comporta i la importància de la seva transferència a la vida quotidiana

Millorar l’estat psicològic i social de les persones que pateixen una discapacitat. L’activitat física està demostrat que  millora l’estat de depressió, ansietat i estrès, donat  moltes vegades, per l’estat físic de la persona. A part les activitats es realitzen sota un ambient de germanor i comprensió proporcionat  per la resta d’usuaris i tècnics i també sota un caràcter  lúdic i engrescador.

 

“Mai sabrem que som capaços d’aconseguir si no ens atrevim a intentar-ho”. I aquest seguirà sent el nostre objectiu.

Comentarios: 0


Ver todos los artículos