Jornadas y eventos


Archivo jornadas

Descargar programa Ver vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeo

V Jornada d’Atenció Psicosocial: Autocura del professional sanitari

CaixaForum Av. Blondel, 3
07 Mayo 2019 - 09.30h-14.30

Dins del marc del Programa d’Atenció Integral a Persones amb malalties avançades de la Obra Social “la Caixa”, des de la Fundació DomusVi us convidem a participar a les V Jornades d’Atenció PsicoSocial a Lleida. Donat l’interès de les quatre edicions anteriors, la jornada es centra de nou en cuidar els professionals del nostre entorn i en fomentar la seva capacitat d’autocura.

INTRODUCCIÓ

Com treballem? Amb qui i per a qui treballem?

La manera en què realitzem la nostra feina i les situacions d’impacte emocional que vivim en la pràctica diària, repercuteix en el grau de satisfacció professional i té efectes evidents en la nostra vida personal.

Creus que pots aprendre a gestionar millor els conflictes? Quina és la manera per evitar la síndrome del burn-out?

Tenint en compte que dediquem la major part de la nostra vida al treball, no creus que cal cuidar-nos en aquest sentit?

La jornada pretén crear un espai on es possibiliti l’aprenentatge d’estratègies relacionals i eines pràctiques, per tal de millorar la nostra qualitat de vida laboral, l’autoconeixement i l’optimització del treball en equip.

A qui va dirigida?

A professionals de la salut i de l’àmbit social, tant assistencials com gestors, amb inquietud i motivació per a actualitzar les seves capacitats d’autocura personal i del seu equip de treball.

Descargar programa Ver vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeo

Protección jurídica de las personas mayores

Metropol- Plaza de la Encarnación. Edificio Setas de Sevilla
29 Mayo 2019 - 10.00h-14.15h

La Fundación DomusVi y la Fundación Aequitas del Consejo General del Notariado organizan esta jornada con el objetivo de analizar los mecanismos para garantizar los derechos de las personas mayores.

En esta jornada se expondrán los sistemas existentes en nuestra legislación para la promoción de la autonomía y se incidirá en las herramientas para la protección jurídica de las personas mayores, en especial de aquellas que se encuentran en situación de dependencia.