Jornadas y eventos


Archivo jornadas

Descargar programa Ver vídeoVer noticia

IV Jornada d’Atenció Psicosocial a Lleida: Autocura dels professionals Sanitaris

CaixaForum Av. Blondel, 3 25002 Lleida
19 Abril 2018 - 10h - 14.15h

Dins del marc del Programa d’Atenció Integral a Persones amb malalties avançades de la Obra Social “la Caixa”, des de la Fundació DomusVi us convidem a participar a les IV Jornades d’Atenció PsicoSocial a Lleida.

Quan? Dijous 19 d’Abril de 2018

On? CaixaForum Av. Blondel, 3 25002 Lleida

Introducció
L’autocura és la pràctica d’activitats que els individus realitzem a favor de nosaltres mateixos, per tal de mantenir la qualitat de vida, la salut i el benestar. En l’àmbit laboral, també cal aprendre estratègies per tal d’afrontar assertivament la feina, els conflictes, millorar la creativitat i afavorir les relacions amb els companys.
Si sabem com cuidar-nos, segur repercutirà en el grau de satisfacció, en la prevenció de l’estrès i del burn-out.
La Jornada pretén crear un espai on es possibiliti l’aprenentatge d’eines pràctiques, per tal de millorar la nostra qualitat de vida laboral, l’autoconeixement i l’optimització del treball en equip.

Descargar programa Ver noticia

Atenció pal·liativa del segle XXI. On som i cap a on anem

Carrer Josep Viladomat, 26 - AD700 Escaldes-Engordany
24 Abril 2018 - 9.15h - 14.00h

La residència de gent gran DomusVi Salita, a Andorra, posa en relleu la necessitat de serveis especialitzats en atención a final de vida en una nova jornada que presenta els nou reptes del segle XXI. Amb una societat cada cop més envellida y una creixent esperança de vida, els professionals han de vetllar per assumir un nivell d’especialització més alt que doni resposta a noves necessitats i que asseguri una atenció de qualitat des d’una vessant multidisciplinar.