Jornadas y eventos


Archivo jornadas

Descargar programa

Ètica i drets en l’atenció a persones vulnerables

Escaldes - Engordany
12 Abril 2016 - 9.15h - 14.15h

La cura de gent gran en situació de vulnerabilitat exigeix una mirada atenta per part de tots: Administració, professionals i la societat en general per tal de prevenir i/o identificar les potencials situacions de mal tracte que puguin donar-se sobre aquest col·lectiu.

Emmarcada en la nostra filosofia de reflexió constant, la present jornada reuneix a destacats professionals que ens convidaran a debatre sobre aspectes com la coordinació dels recursos necessaris en la intervenció, els paràmetres pràctics de la bona cura i els dilemes ètiques en la praxis diària.

Confiem què la jornada sigui dels seu interès i els permeti adquirir nous coneixements i experiències aplicables en el seu dia a dia.

Descargar programa Ver vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeoVer vídeoVer noticia

La protección jurídica de las personas mayores

Centro residencial para personas con Esclerosis Múltiple Alicia Koplowitz Bulevar de José Prat nº 40-42 28032 Madrid
19 Abril 2016 - 9.00h -14.00h

Fundación SARquavitae y la Fundación Aequitas del Consejo General del Notariado organizan esta jornada con el objetivo de analizar los mecanismos para garantizar los derechos de las personas mayores.

En esta jornada se expondrán los sistemas existentes en nuestra legislación para la promoción de la autonomía y se incidirá en las herramientas para la protección jurídica de las personas mayores, en especial de aquellas que se encuentran en situación de dependencia.