Category Archives: Residències per gent gran

Residència per a gent gran Ca N’Amell

El Centre Residencial de gent gran Ca N’Amell es troba a la ciutat de Premià de Mar (Barcelona).

El recinte de Ca N’Amell disposa d’una superficie aproximada de 10.000 m2 envoltada de grans espais verds amb accès controlat, en el barri de Can Pou, la zona més tranquil·la i planeres de la població.

La residència per a gent gran disposa d’espais privats i comuns dotats amb les comoditats pròpies d’una llar, a més dels avançaments i la seguretat afegida que aporta viure en un compleix residencial. Gràcies a un rigorós estudi de les necessitats de la gent gran i a la inclusió en el centre d’espais altament innovadors, com la sala multisensorial, les nostres instal·lacions ofereixen tot el necessari per a la comoditat i el benestar dels residents, aixì com pel desenvolupament de tota la seva activitat diària.

L’edifici té capacitat per allotjar 311 residents repartits en 146 habitacions dobles i 19 individuals. Totes elles són amples i lluminoses, tenen telèfon, televisió, calefacció central, bany i estan dotades dels últims avanços tecnològics de confort i seguretat.

Dins de l’edifici també hi trobem multitud de sales com gimnàs, perruqueria, sales polivalents, menjador, cafeteria, sales d’audiovisuals totalment equipades, sala multi-sensorial, biblioteca, sales d’estar, solàrium, sala d’activitats, sala multimèdia, capella, hort, etc. Tot això en un entorn tranquil i pròxim, vora al mar i amb aparcament propi per a visitants.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accés: Des de Carretera N-II i Autopista C-32. En tren estació Premià de Mar. Autobusos C-10, C-30 i N-80.

Disposa tant de places privades com places públiques i concertades amb l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS).

311 places residencials

30 places de centre de dia

Residència per a gent gran SARquavitae Sabadell Ciutat

El Centre Residencial per a gent gran SARquavitae Sabadell Ciutat es troba a la ciutat de Sabadell (Barcelona).

L’edifici, de nova construcció, és totalment accessible, disposa d’amplis espais interiors, terrassa enjardinada i està equipat per a oferir el màxim confort.

La residència ha estat dissenyada amb grans i lluminosos espais, i està distribuïda en diferents unitats de convivència per a garantir una atenció personalitzada, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat està dotada amb el seu propi menjador i la seva pròpia sala d’estar.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accessos: Autobusos Línies 360, 361, 362, e13, F1, F2, L1, L2 y L3

Places de Parking disponibles per a clients.

SARquavitae Sabadell Ciutat disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

120 places residencials

25 places de centre de dia

DomusVi Salita

Residència per a gent gran SARquavitae Salita

El Centre Residencial per a gent gran SARquavitae Salita d’Andorra està situat en la Parròquia d’Escaldes-Engordany del Principat d’Andorra,  molt a prop del Parc de la Mola i de les zones verdes del Prat Gran.

L’edifici, de nova construcció, és totalment accessible i disposa d’amplis espais interiors i terrassa enjardinada. Està equipat per oferir el màxim confort.

La residència ha estat dissenyada amb grans i lluminosos espais oberts i està distribuïda en diferents unitats de convivència independents per garantir una atenció personalitzada, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat està dotada del seu propi menjador i les seves pròpies sales d’estar.

SARquavitae Salita, es troba en una zona tranquil·la de la Parròquia d’Escaldes-Engordany, davant de l’edifici de Caldea, i comunicat amb línia urbana d’autobús a 60 metres del Centre.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accessos: Bus urbano Línea 1

Places de Parking disponibles per a clients.

Totes les places són privades.

147 places residencials

30 places de centre de dia

Residencia para mayores Alcúdia

Residència per a gent gran Alcúdia

La residència per a gent gran Alcúdia disposa d’uns complets equipaments. Està situada a la localitat del seu mateix nom, a prop de l’Ajuntament i a pocs metres del centre de salut i d’un ampli parc geriàtric. La seva ubicació afavoreix la plena integració a la vida urbana, social i cultural del municipi, així com la facilitat d’accés i la bona comunicació amb els familiars.

La residència d’ancians compta amb una distribució formada per diferents unitats de convivència independents que permet als residents viure segons les seves necessitats. Cada unitat disposa del seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències que afavoreixen la màxima personalització en l’atenció als clients.

La residència per a la tercera edat Alcúdia és propietat de l’Ajuntament d’Alcúdia i està gestionada per SARquavitae. Disposa tant de places privades com de places públiques i concertades amb el Govern Balear.

40 places residencials

30 places de centre de dia

Residencia para mayores SARquavitae Ciudad de las Artes

Residència per a gent major SARquavitae Monte Arse

La residència per a gent major SARquavitae Monte Arse està dissenyada amb la idea que els seus amplis espais i terrasses estiguin contínuament en contacte amb el sol de Llevant i compta amb un magnífic jardí que farà les delícies dels residents.

La residència d’ancians està distribuida en diferents unitats de convivència independents, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cadascuna d’elles disposa del seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències per afavorir la màxima personalització en l’atenció als seus clients.

La residència per a la tercera edat SARquavitae Monte Arse està situada a l’est del municipi de Sagunt, al nord de València capital. Ubicada a la riba del riu Palància, la residència per a la tercera edat disposa d’unes magnífiques comunicacions tant amb la xarxa de transports públics de València com a través de l’Autopista del Mediterrani. A més, l’estació de tren de Sagunt està tan sols a 5 minuts de la residència.

Accessos: El centre disposa de parking propi / Línia d’autobús interurbana fins a la mateix porta del centre / Parada de Renfe-Rodalies a 5 minuts

SARquavitae Monte Arse de València disposa tant de places privades com de places concertades amb la Consellería d’Igualtat i Politiques d´inclusió de la Generalitat Valenciana i amb la Diputación de Valencia.

156 places residencials

20 places de centre de dia

DomusVi Ciudad de las Artes

Residència per a gent major SARquavitae Ciudad de las Artes

A la residència per a gent major SARquavitae Ciudad de las Artes els nostres residents se senten com a casa passejant per un magnífic jardí o per la multitud d’espais comuns oberts i lluminosos. Totes les habitacions són exteriors i, per tant, la sensació d’estar en contacte amb la vida de la ciutat de València és permanent.

La residència de gent major està organitzada per assegurar una atenció personalitzada. Per aquest motiu, els residents conviuen en unitats independents, amb les seves pròpies dependències diferenciades com menjadors o sales d’estar.

La residència de la tercera edat SARquavitae Ciudad de las Artes està situada entre el centre de la ciutat i el port, a prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i gaudeix d’excel·lents comunicacions.

Accessos: Autobusos,  llíneas 89, 90, 19, 40, 1, 2, 3 i 4 / Metro: Línia 5 (parada La Amistad)

SARquavitae Ciudad de las Artes disposa tant de places privades com de places concertades amb la Consellería de igualtat i Politiques d´inclusió de la Generalitat Valenciana.

168 places residencials

30 places de centre de dia

Residencias Ancianos Barcelona - DomusVi Bonanova

Centre residencial SARquavitae Bonanova

SARquavitae Bonanova és un centre residencial per a gent gran d’alt stànding de Barcelona. El centre està situat en un dels barris més exclusius de Barcelona i ofereix una estància privilegiada. L’edifici, totalment rehabilitat, disposa d’amplis espais interiors i exteriors amb terrasses ajardinades. A més, està equipat per oferir el màxim confort.

Per tal de garantir una atenció personalitzada, el centre està distribuit en petites unitats de convivència independents, segons el tipus de necessitats dels residents. Cada unitat disposa del seu propi menjador i les seves pròpies sales d’estar.

En un entorn envejable, envoltat d’edificis residencials de poca alçada, el centre ofereix una estància privilegiada per tal que els seus residents gaudeixin d’una de les millors zones de la ciutat.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accés: Parkings privats propers / Ferrocarrils de la Generalitat.

Totes les places són privades.

135 places residencials

Residencias Ancianos Barcelona - DomusVi Can Buxeres

Residència per a gent gran SARquavitae Can Buxeres

La residència per a gent gran SARquavitae Can Buxeres respon a un nou concepte residencial, amb unes modernes instal·lacions i equipaments per millorar la qualitat de vida de les persones ancianes. La residència està dissenyada amb grans espais oberts, àmplia terrassa i un magnífic jardí.

Amb l’objectiu d’oferir una atenció personalitzada, la residència ha estat distribuida en diferents unitats de convivència independents, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat disposa del seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències.

La residència de la tercera edat SARquavitae Can Buxeres està situada al costat del Parc Can Buxeres, un dels pulmons de la ciutat de L’Hospitalet, la qual cosa ofereix als nostres residents un entorn tranquil i natural en plena àrea metropolitana de Barcelona. Les excel·lents comunicacions públiques i privades amb Barcelona i L’Hospitalet, fan de Can Buxeres un lloc ideal per acollir als nostres ancians.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: Autobusos L10, L85. Metro Línia 5 “Can Buxeres”.

SARquavitae Can Buxeres disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

178 places residencials

DomusVi Claret

Residència per a gent gran SARquavitae Claret

La residència per a gent gran SARquavitae Claret compta amb espais oberts i lluminosos i està distribuida en diferents unitats independents de convivència, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat està diferenciada amb el seu propi menjador, sales d’estar i altres dependències per afavorir la màxima personalització en l’atenció de les persones.

La privilegiada situació en que es troba la nostra residència per ancians SARquavitae Claret, en ple centre de Barcelona, molt pròxima a Sagrada Família i a prop de l’Hospital de Sant Pau, la doten de totes les comoditats i serveis del cor de la Ciutat Comtal.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: Autobusos línias 20, 45, 47, 19 i H8 / Metro línias 2 i 5, parada Hospital de Sant Pau – Dos de Maig.

SARquavitae Claret disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya  i amb l’Ajuntament de Barcelona.

300 places residencials
40 places de centre de dia

DomusVi La Salut Josep Servat

Residència per a gent gran SARquavitae La Salut Josep Servat

La residència per a gent gran SARquavitae La Salut Josep Servat neix gràcies als esforços conjunts del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i SARquavitae. Es tracta d’un edifici de nova construcció amb amplis espais interiors i exteriors totalment equipats per al màxim confort. Els nostres residents poden passejar i gaudir de l’aire lliure pel seu magnífic jardí.

La residència d’ancians té una distribució pensada per assegurar l’atenció personalitzada. Compta amb diferents unitats de convivència perquè els residents puguin viure segons les seves necessitats. Les unitats són independents unes de les altres i disposen del seu propi menjador i sala d’estar.

Està situada en el pulmó verd de la ciutat de Barcelona, a prop del Parc Güell i el Club de Tennis La Salut de Barcelona. El privilegiat entorn fa de la residència de la tercera edat un lloc perfecte pel repòs i el descans, alhora que també permet gaudir de la màxima comoditat i facilitat de comunicació.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: BUS: 24, 32, 92, 116 i N0 / Metro: Alfons X (L4), Vallcarca (L3).

SARquavitae La Salut Josep Servat disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

139 places residencials

16 places de centre de dia

Residencias Ancianos Barcelona - SARquavitae Mont Martí

Centre residencial i sociosanitari SARquavitae Mont Martí

Al centre residencial i sociosanitari SARquavitae Mont Martí oferim als nostres residents unes instal·lacions amb grans espais oberts, molt lluminosos, amb àmplies terrasses i un magnífic jardí exterior.

Està distribuït en diferents unitats de convivència independents, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat disposa del seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències adequades per afavorir la màxima personalització en la cura oferida als nostres residents.

SARquavitae Mont Martí es troba en el municipi de Puig-Reig, província de Barcelona. La tranquil·litat de la població ofereix als residents una estància acollidora i facilita la millora del benestar que els hi proporcionem en un entorn que recull tot el patrimoni cultural de la Catalunya més tradicional.

SARquavitae Mont Martí Capdepera disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya i, a més, disposa de places sociosanitàries concertades amb CatSalut.

110 places residencials
20 places de centre de dia

Residencias Ancianos Barcelona - SARquavitae Regina

Residència per a gent gran SARquavitae Regina

A la residència per a gent gran SARquavitae Regina de Barcelona els nostres residents compten amb grans espais oberts, amb una gran lluminositat i un magnífic jardí per on poden passejar a l’aire lliure.

La residència d’ancians, a més, està distribuida en diferents unitats de convivència independents, on les persones conviuen segons les seves necessitats. Cada unitat disposa del seu propi menjador i sala d’estar separats per tal d’afavorir una atenció més personalitzada.

La residència de la tercera edat SARquavitae Regina es troba a la zona alta de la ciutat de Barcelona, a prop de la plaça Lesseps, la qual cosa ofereix unes excel·lents comunicacions, tant amb la pròpia ciutat de Barcelona com amb la resta de Catalunya, en una ubicació envoltada d’una àmplia i relaxant panoràmica.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: Metro  L3 parada Lesseps / Autobusos línies 22, 24, 27, 28, 31, 32, 87, 92, 116, H6 i V17

SARquavitae Regina de Barcelona disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya

177 places residencials
30 places de centre de dia

Residencias Ancianos Barcelona - SARquavitae Sant Jordi

Residència per a gent gran SARquavitae Sant Jordi

El Centre SARquavitae Sant Jordi és un complex residencial polivalent que ofereix atenció integral a persones grans dependents. Disposa d’espais i instal·lacions adequades per a una assistència residencial i sociosanitària que fomenta la convivència, així com un equip de professionals altament qualificats. El centre compta amb espais comuns de convivència, tant d’interior com d’exterior. Destaquem el jardí interior on es poden compartir moments de proximitat, els espais terapèutics com el gimnàs i les sales d’activitats polivalents.

SARquavitae Sant Jordi és un equipament adreçat a persones amb diferents nivell d’afectació i de dependència, de forma prioritària a persones amb malalties neurodegeneratives. Ofereix serveis d’hospital de dia, centre de dia i de centre residencial assistit i de llarga durada. En el seu programa d’atenció especialitzada, SARquavitae Sant Jordi ofereix tractaments i teràpies complementàries, així com activitats culturals externes amb escoles i associacions, a més de formació a familiars.

La residència està distribuida en diferents unitats de convivència independents, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cadascuna d’elles disposa del seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències per afavorir la màxima personalització en l’atenció als clients. S’ha tingut cura del més petit detall per tal que els residents se sentin com a casa.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: Autobusos 95, L77, L52 / Tramvia T1 i T2 / Metro L5 parada “Cornellà Centre” / Renfe Rodalies Línias R1 i R4.

SARquavitae Sant Jordi disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

136 places residencials
41 places de centre de dia
/hospital de dia

Residencia de ancianos SARquavitae Jaume Nadal Meroles Lleida

Centre sociosanitari SARquavitae Jaume Nadal Meroles

El centre sociosanitari SARquavitae Jaume Nadal Meroles està dissenyat amb grans espais oberts i lluminosos per garantir una estància còmoda i agradable als seus usuaris.

El centre sociosanitari està situat en ple centre de la ciutat de Lleida, a l’edifici de l’antic Hospital Militar.

Està distribuït en unitats de convivència independents, amb el seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències, on resideixen les persones segons les seves necessitats per afavorir la màxima personalització en l’atenció als clients.

Accessos: línies 2, 3 i 4 d’autobús

SARquavitae Jaume Nadal Meroles disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

126 places residencials

25 places de centre de dia

Centre sociosanitari SARquavitae Terraferma

Els grans i lluminosos espais oberts del centre sociosanitari SARquavitae Terraferma garanteixen una estància còmoda i agradable als seus usuaris. Està situat en una zona residencial tranquil·la del municipi de l’Alpicat, a deu minuts de la ciutat de Lleida, dotat d’amplis jardins i amb unes infraestructures que garanteixen l’atenció, la comoditat i la seguretat del seus clients.

Les diferents unitats de convivència, on resideixen les persones segons les seves necessitats, possibiliten una atenció personalitzada. Cada unitat, separada de les altres, disposa del seu propi menjador i sales d’estar.

Accessos: Autobús 128 Lleida-Alpicat

SARquavitae Terraferma disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

137 places sociosanitàries

Residencia DomusVi Can Carbonell

Residència per a gent gran SARquavitae Can Carbonell

Les instal·lacions de la residència per a gent gran SARquavitae Can Carbonell compta amb grans espais oberts i il·luminats. També disposa d’una àmplia terrassa i zones ajardinades per a poder gaudir d’elles durant els temps lliure.

La residència d’ancians ha estat dissenyada per a garantir una atenció personalitzada que s’aconsegueix gràcies a la seva distribució per unitats de convivència independents, les quals compten amb les seves pròpies dependències com el menjador o les seves pròpies sales d’estar. D’aquesta manera, cada unitat acull als seus residents segons les seves necessitats.

Està situada en una tranquil·la zona residencial de Marratxí, a prop de la ciutat de Palma de Mallorca, la residència de la tercera edat es troba en una zona envoltada d’amplis jardins a prop de l’Autovia Palma-Sa Pobla (al costat del centre comercial Alcampo), la qual cosa fa que estigui ben dotada de comunicacions tant amb la ciutat de Palma de Mallorca com amb la resta de l’illa.

Accessos: SFM: Línia Palma Marratxí / Bus: Línia Sa Cabaneta 301, 302, 302-A i Línia Pla de na Tesa 301, 302, 302-A.

SARquavitae Can Carbonell de Marratxí disposa tant de places privades com de places concertades amb la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència del Govern Balear.

120 places residencials
30 places de centre de dia

DomusVi Costa d'en Blanes

Residència per a gent gran SARquavitae Costa d’en Blanes

A la residència per a gent gran SARquavitae Costa d’en Blanes els nostres residents gaudeixen d’un espai dissenyat amb molta cura per a sentir-se com a casa, amb àmplies terrasses i zones comuns grans i lluminoses. Totes les habitacions són exteriors i els seus grans finestrals permeten una perfecta integració amb el magnífic paisatge de la zona.

La residència d’ancians està distribuida per unitats de convivència independents, dotades amb el seu propi menjador, sales d’estar i altres dependències específiques, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Tot plegat afavoreix una atenció més personalitzada. La residència de la tercera edat SARquavitae Costa d’en Blanes està situada a la bonica població de Calvià (Mallorca), en una luxosa zona residencial i s’assenta en una situació elevada, la qual cosa ofereix als nostres residents unes meravelloses vistes al mar. Les seves excel·lents comunicacions la col·loquen a pocs minuts de la capital (Palma) i de l’aeroport. La seva situació privilegiada li permet gaudir de tot el benestar que la illa de Mallorca pot oferir.

Accessos: Parking propi gratuït per a les visites / Transport públic: Bus Palma-Portals Nous. (Parada Marineland) Línias 102, 103, 104, 106, 107 i 111.

SARquavitae Costa d’en Blanes disposa tant de places privades com de places concertades amb la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència del Govern Balear.

120 places residencials
30 places de centre de dia

Residencia para mayores SARquavitae Palma

Residència per a gent gran SARquavitae Palma

La residència per a gent gran SARquavitae Palma forma part d’un ampli complex hospitalari i assistencial de Palma de Mallorca del qual també en forma part la nova clínica Quirón Palmaplanas. La residència d’ancians compta amb àmplies terrasses i unes habitacions completament acondicionades per a fer l’estància ben còmoda i acollidora.

La residència de la tercera edat està distribuida en diferents unitats de convivència independents, on resideixen les persones segons les seves necessitats i els seus nivells d’atenció. Cada unitat disposa del seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències per afavorir la màxima personalització en la cura als clients.

La residència SARquavitae Palma es troba molt a prop del centre de la ciutat, la qual cosa dota al centre d’una perfecta combinació entre la tranquil·litat de la illa i la comoditat de la proximitat al centre de Palma.

Accessos: Facilitat d’aparcament a la zona i parking de pagament davant de la residència / Línias 16 i 19 d’autobús.

Totes les places de SARquavitae Palma són privades.

237 places residencials
45 place de centre de dia

Residencia para mayores DomusVi Capdepera

Residència per a gent gran SARquavitae Capdepera

Envoltada d’amplis jardins, la residència per a gent gran SARquavitae Capdepera disposa d’un complet equipament de nova construcció amb habitacions amb grans finestrals per gaudir de l’efecte saludable del sol de les Balears.

És un centre d’atenció especialitzada per a persones ancianes. A la residència de la tercera edat oferim un servei d’atenció integral, personal i individualitzada per gaudir de la màxima assistència, comoditat i atenció.

La residència sociosanitària està distribuida en diferents unitats de convivència independents, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat disposa del seu propi menjador, sala d’estar i altres dependències per afavorir la màxima personalització en l’atenció als seus clients.

SARquavitae Capdepera ha estat construïda en un privilegiat entorn natural de Font de Sa Cala i dissenyada aprofitant el paratge en el qual està situada per tal de fusionar comoditat i tranquil·litat alhora que s’ofereix un entorn de benestar i salut als seus residents. La residència geriàtrica SARquavitae Capdepera es troba només a 200 metres de distància d’una de les millors platges de la Illa de Mallorca i, per tant, els nostres residents gaudiran d’un paisatge envejable.

Accessos:  TIB Línia Palma- Capdepera 411, 431, 441 / El centre disposa de parking propi.

SARquavitae Capdepera disposa tant de places privades com de places concertades amb la Fundació Balear d’Atenció i Suport a la Dependència del Govern de les Illes Balears.

120 places residencials
30 places de centre de dia