Ningú l'estima com tu,
ningú el cuida com nosaltres

A DomusVi més de 20.000 professionals qualificats, apassionats i compromesos estem al seu servei. Som especialistes en serveis sanitaris i socials tant en centres sociosanitaris com en les pròpies llars aportant solucions adaptades a les necessitats de cada persona.


Et puc ajudar?
 

Truca al telèfon 900 45 65 85
o si ho desitges et truquem nosaltres

Tracte Familiar+Especialització Sanitària+Confort i Benestar


DomusVi inicia la gestió de la residència de gent gran Francesc Layret de l’Ajuntament de Barcelona

DomusVi, líder en serveis sociosanitaris, gestionarà l’atenció sociosanitària de la Residència de Gent Gran Francesc Layret ubicada a les cèntriques instal·lacions de l’emblemàtic edifici de la Casa de la Lactància de la Gran Via de Barcelona. El centre propietat de l’Ajuntament de Barcelona, ofereix 66 places: 28 orientades a persones amb dependència reconeguda, concertades amb la Generalitat i 38 places municipals més especialitzades en atenció social i rehabilitació. El nou contracte signat per DomusVi i l’Ajuntament de Barcelona té una vigència de 2 anys prorrogables a 4.

DomusVi reforça d’aquesta manera la seva presència a la ciutat de Barcelona on ja gestiona 4 centres residencials propis: DomusVi La Salut, al barri de la Salut; DomusVi Regina, junt a la plaça Lesseps; DomusVi Claret al Carrer Sant Antoni Maria Claret; i DomusVi Bonanova, ubicada a l’antiga clínica Dexeus. A més, DomusVi compta amb 5 centres residencials més a la província a L’Hospitalet, Cornellà, Sabadell, Premià de Mar i Puig-Reig. Aquest nou contracte públic respon a l’objectiu d’expansió del grup que pretén continuar el seu creixement amb una major oferta de serveis sociosanitaris.

Llegir més

L’EAPS Lleida organitza una jornada d’autocura i treball en equip per als professionals sanitaris

L’equip d’Atenció Psicosocial (EAPS) de la Fundació SARquavitae Lleida conjuntament amb la col·laboració de la Obra Social “La Caixa” varen organitzar el passat 21 de Juny  de 2016, al Caixaforum de Lleida, la II Jornada d’Autocura per als professionals sanitaris de la Regió Sanitària de Lleida i Alt Pirineu.

La majoria dels assistents, entre 50-60, eren professionals socio-sanitaris i es  dediquen a l’atenció integral de les persones en situació de fi de la vida, a les cures pal.liatives i el dol.

La Jornada va comptar amb la presència del ponent Daniel Gabarró, conegut psicopedagog i formador,  que va oferir eines pràctiques sobre la gestió de les pròpies emocions, el treball en equip i l’autoconeixement.

Llegir més

El Consell Comarcal del Segrià confia a SARquavitae el seu Servei de Teleassistència Domiciliària

El Consell Comarcal del Segrià (Lleida) ha adjudicat a SARquavitae el Servei de Teleassistència Domiciliarà dels 37 municipis atesos per els Serveis Social del Consell Comarcal durant un any i per un valor estimat de 20.000€

Gràcies a l’adjudicació, unes 100 persones es podran beneficiar d’aquest servei preventiu i d’atenció immediata i permanent les 24 hores i 365 dies de l’any i que permet mobilitzar els recursos necessaris per resoldre situacions d’emergència o necessitat en persones grans o amb discapacitat. El servei fa possible que els usuaris puguin continuar en els seus domicilis habituals gràcies a la seguretat i assistència immediata en situacions d’emergència i millorar, així la seva qualitat de vida.

Llegir més