Ver todos los artículos

20/03/2019



Publicado el 22 marzo, 2019 - 12:49h

El Sr. Christian Zanchetta, soci d’El rebost del Padrí ens va fer una xerrada sobre el “Nectum

El Nectum, xarop de pinya d’avet, és un remei natural i alhora un condiment de la cuina autòctona.Es tracta d’una elaboració amb més de 200 anys de tradició que feien els pagesos a muntanya i que s’ha recuperat a Andorra. Aquest xarop s’obté de la maceració de les pinyes d’avet amb sucre ecològic.

El Nectum, a més d’aplicacions gastronòmiques en diversos plats, té propietats terapèutiques que el fan un remei natural tradicional indicat sobretot per a les vies respiratòries pels seus efectes balsàmics, a més de ser expectorant, antisèptic i antigripal.

Comentarios: 0

Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *



Ver todos los artículos