Ver todos los artículos

4/02/2019Publicado el 04 febrero, 2019 - 16:35h

La Fundació ONCA, és una entitat formada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, que en són els patrons. La Fundació té com a finalitats la gestió i la promoció de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), i de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (JONCA), en tots els seus aspectes, musical, administratiu i econòmic, per tal de fer realitat que Andorra tingui una orquestra d’alt nivell capaç de fer arribar als ciutadans de tot el món les creacions musicals del present i del passat, i de contribuir al desvetllament i desenvolupament de la sensibilitat musical de la població i a l’enriquiment de la vida cultural del Principat d’Andorra.

Cada quinzena els violinistes Sr. Jordi Albelda i Sr. Alex Aràjol realitzen sessions de musicoteràpia amb els residents del centre Domusvi Salita.
Primer hem gaudit de músiques clàssiques com Frank Sinatra i hem pogut acompanyar el ritme amb diversos instruments. La segona part de l’activitat s’ha centrat a escoltar música i individualment cadascú escriure o dibuixar el que li venia a la ment.

Comentarios: 0

Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Ver todos los artículos