Ver todos los artículos

21/09/2018Publicado el 24 septiembre, 2018 - 15:48h

Al 21 de setembre és el dia mundial de l’Alzheimer. Una malaltia que cada vegada més afecta la nostra societat. Nosaltres, com professionals, convivim molt a prop amb aquesta malaltia diàriament, per això, hem volgut fer una sèrie d’activitats diferents per incentivar els nostres residents a tenir hàbits de vida saludables.

A primera hora ens vam ajuntar els diferents professionals per realitzar en conjunt amb els nostres residents un taller de memòria. Una activitat senzilla que serveix per activar el nostre cervell i conseqüentment la nostra memòria lingüística.

A segona hora tots junts vam donar inici a l’acció solidària “Quilometres per recordar” que consisteix a sumar quilòmetres caminant, corrent o fins i tot amb bicicleta perquè la Fundació DomusVi faci una donació monetària a una associació de lluita contra l’Alzheimer.

A la tarda els nostres residents ens van divertir cantant i ballant al ritme de les seves cançons favorites dels anys 50, 60 i 70.

Comentarios: 0

Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Ver todos los artículos