Ver todos los artículos

Marzo 2018Publicado el 05 marzo, 2018 - 12:11h

Benvolguts familiars:

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que es torna a obrir la presentació de candidatures per a representant de famílies un cop passat el primer any i seguint les pautes del Departament de Treball, Afers Socials I Famílies.

Les dates del procés de nomenament són les següents:

  • Fins al 20 de Març es poden presentar les candidatures. Informant a Clara, Treballadora Social del Centre.
  • 21 de Març El Centre anunciarà les candidatures presentades. Mitjançant e-mail, comunicat al blog del Centre i nota d’avís a la Recepció.
  • 28 de Març votacions del Representant de Famílies. Al mostrador de Recepció es deixaran butlletes amb els noms dels candidats, dels quals s’haurà de triar un, i una urna on introduir la butlleta. L’horari per votar –presencialment- serà l’habitual de visites de familiars (de 10.30 a 13.30 i de 15.30 a 19.30). Un cop tancat el període de votacions es farà el recompte i s’anunciarà el nou Representant.

 

Tot l’Equip de Direcció del Centre, queda a la seva disposició per qualsevol dubte o especificació que pugui necessitar al respecte.

 

Rebi una cordial salutació

Equip Domusvi Sabadell Ciutat.

Comentarios: 0

Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Ver todos los artículos