Ver todos los artículos

25/05/2018Publicado el 25 mayo, 2018 - 17:34h

Aquest divendres 25 de Maig hem estat de celebració al Centre Residencial DomusVi Ca n’Amell de Premià de Mar. Tots plegats hem pogut gaudir de diverses activitats que s’han anat succeint durant aquest dia tan especial. Especial perquè a més de celebrar el dia internacional de les famílies i la jornada de portes obertes ha coincidit amb la festa de celebració del 7è aniversari del centre.

Durant el dia residents, familiars i personal del centre hem passat una vetllada molt divertida i entretinguda que ha començat amb la formació d’un mosaic representant els 7 anys de la residència amb globus dels colors verd i blancs representatius dels colors de DomusVi. Seguidament els nostres avis s’han pogut delectar amb un dinar especial de celebració i un cop ben dinat, s’ha realitzat un taller de Country a l’aire lliure amb una demostració de voluntaris d’un grup de ball especialitzat en aquesta dansa.

Després de berenar una bona xocolatada, i com a colofó d’aquesta jornada festiva, el grup Voramar ha ofert un concert d’havaneres que ha entusiasmat a tot el públic. Cal dir que el grup Voramar és una formació musical molt desitjada per molts dels avis i àvies del centre que aprecien la música en directe d’una agrupació amb la qual gaudeixen molt.

En conclusió, des del Centre Residencial DomusVi Ca n’Amell estem orgullosos i feliços de veure que residents, familiars i treballadors del centre hagin passat un dia especial i festiu envoltats de bon ambient i un seguit de sorpreses i activitats que han omplert d’il·lusió el centre.

Més informació del centre a: http://www.domusvi.es/ca/residencia-per-gent-gran-ca-namell/

 

Comentarios: 0

Responder


Ver todos los artículos