Tots els dimengesPublicado el 30 noviembre, 2015 - 11:27h

Aperitiu diumenge

“L’hora de l’aperitiu”, cada diumenge sobre les 12 del migdia, els nostres residents gaudeixen d’un aperitiu a la cafeteria de Salita Sarquavitae. Tal com marca la tradició l’aperitiu consta d’un vermouth i un “pica pica”.


18 de Novembre de 2015Publicado el 25 noviembre, 2015 - 10:25h

fotofrança1jpgfoto frança2fotofrança3fotofrança4fotofrança5

El passat dimecres dia 18 de Novembre vàrem gaudir d’una jornada dedicada al país triat aquest mes, que ha sigut França. Les diferents activitats realitzades van ser:

  • Al matí vàrem veure una audiovisual, on es reflectia els costums, gastronomía, balls populars, etc. del nostre país veí.
  • Després, “Secció de musicoteràpia” amb música francesa, on fins i tot algun padrí es va animar a ballar!
  • El moment més divertit del dia va ser als posats del photocall, moltes rialles, veient com ens quedaven els complements que ells mateixos havien realitzat.
  • El “súper dinar” gastronòmic francès.
  • A la tarda l’activitat que vàrem realitzar va ser “Taller de mocadors de coll francesos”

Fins la propera!!!

 

 

 

 

 

 

 


27 de NovembrePublicado el 20 noviembre, 2015 - 17:07h


3 de Novembre 2015Publicado el 16 noviembre, 2015 - 19:06h

El passat dijous 3 de novembre els residents van poder gaudir d’una sessió gratuita de Ioga dirigida per la Sra. Meritxell Cardelús, professora del centre Aura Espai i experta en aquesta disciplina.

Segons ens va explicar la Meritxell, el ioga és una de les activitats més recomanables per la 3era edat ja que proporciona beneficis a nivell orgànic, muscular, mental i emocional.

Durant la sessió es van realizar exercicis dirigits a enfortir braços i cames, mantenir la flexibilitat i relaxar la ment. La sessió va ser un èxit i els participants que van gaudir de la sessió van expressar que s’havien pogut relaxar


11 de NovembrePublicado el 16 noviembre, 2015 - 18:59h

El passat dimecres 11 de novembre alguns residents i treballadors de la residència Salita SARquavitae van fer una sortida al Museu de l’Electricitat situat a la central hidroelèctrica de FEDA.

A la visita se’ls va explicar l’evolució històrica del procés de generació d’electricitat a Andorra i van poder comprovar i experimentar les lleis de l’electricitat per mitjà de tallers didàctics.

La sortida va ser un èxit i varen poder gaudir d’un reportatge audiovisual amb imatges d’Andorra de finals dels anys 30.


18 de NovembrePublicado el 16 noviembre, 2015 - 18:58h

Cada mes realitzarem una jornada temàtica dedicada a un país, aquest dimecres dia 18 començarem amb França.

El menú del migdia també serà sobre la gastronomia del país .

Cartell frança

Durant tot el dia es faran diverses activitats, l’horari que seguirem serà el següent:
10h30  Audiovisual Temàtic
11h30   Musicoterapia especial música francessa
12H      Instal.lació de photocall i fotografíes
17h       Taller especial de mocadors
18h       Edició especial Bingo
Fins dimecres!!!


2,3, 4 d'Octubre del 2015Publicado el 11 noviembre, 2015 - 15:30h

Els passats dies 2, 3 i 4 d’Octubre, vàrem fer la Jornada de Portes Obertes de la Residència Sarquavitae Salita.

L’esdeveniment  va ser tot un èxit, començarem  el divendres al matí, amb la visita d’autoritats, premsa i professionals del sector. El dissabte vàrem tenir la visita dels padrins de diferents Cases Pairals d’Andorra, tot un luxe. Durant tot el cap de setmana prop de quatre centenars de persones, van venir  per veure la nova Residencia.